Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan www.matrixinsurance.no sin hjemmeside samler og bruker dine personopplysninger.
Matrix Insurance AS er behandlingsansvarlig for personopplysning på matrixinsurance.no. Vi gjør deg oppmerksom på at erklæring oppdateres fortløpende, sist endret 25.04.2019

Når samler vi inn personopplysninger

Vi samler inn og benytter oss av dine opplysninger ved disse årsakene:

 • Du har kontaktet oss om produkter
 • Du har etterspurt tilbud
 • Du har ønsket vi skal ringe deg
 • Du har send en kontaktforespørsel
 • Du abonnerer på Matrix Insurance nyhetsbrev
 • Ved aksept, hvilke sider du besøker
Dine rettigheter
Innsyn

Ved ønske om innsyn kan dukontakte oss på post@matrixinsurance.no. Du kan motta innsyn over personopplysningene linket til e-postadressen med å benytte deg av skjemaet nederst i personvernserklæringen. Vi vil kun benytte oss av e-postadressen som en identifikator på personopplysningene. Data uten dette blir ikke lagret.

Korrigering

Ved ønske om korrigering av personopplysningene kan vi kontaktes på post@matrixinsurance.no, eller via vårt kontaktskjema.

Sletting

Du kan når som helst be om sletting av din personopplysninger som er lagret hos matrixinsurance.no. Ved å benytte e-postadressen i skjemaet nedenfor mottar vi en forespørsel på sletting. Vi behandler denne snarest, og du mottar en bekreftelse på når vi har gjennomført slettingen.

Data som blir innhentet ved bruk av nettstedet
Kontaktskjema

Ved å kontakte oss via matrixinsurance.no sitt kontaktskjema vil vi kreve din epostadresse, navn og melding. Samt i noen tilfeller ditt telefonnummer. Opplysningene blir brukt til å ta kontakt tilbake. Opplysningen fra skjemaet vil ligge lagret på ubestemt tid.

“Bli ringt opp”

Vi tilbyr en funksjon på nettsiden som gir deg muligheten til å bli ring opp fra en av våre kundebehandlere. Funksjonen spør etter ditt telefonnummer, og ønsket tid/dato for oppringingen. Opplysningen fra skjemaet vil ligge lagret på ubestemt tid.

Søk på nettsiden

Matrixinsurance.no lagrer informasjon om søkeord som blir brukt i søkefunksjonen via Algolia. Hensikten med å lagre søkeordene er å kunne skape en forståelse av bruken, til hjelp for å opprettholde en god og riktig strukturert nettside. Søkeordene som blir lagret kan ikke spores tilbake til brukeren.

Nyhetsbrev

Vi tilbyr nyhetsbrev. Hensikten med nyhetsbrev er å tilby en kanal for nyheter og oppdateringer for Matrix Insurance AS. Nyhetsbrevet krever epost-adresse og navn, samt bedriftsnavn i noen tilfeller.

Bestilling

Vi tilbyr bestilling av enkelte produkter direkte via www.matrixinsurance.no sin hjemmeside. Disse bestillingene utgår fra ordinær bestilling via sok.matrixinsurance.no. Hensikten er å tilby bestilling av alle produkter over nett. Vi mottar kun dataene som blir sendt inn, og kan ikke spore ikke-komplette skjemaer. Bestillingene krever epost-adresse og navn, samt påkrevd informasjon for de enkelte bestillingene. Opplysningene blir lagret mellom 1-3 dager, hvis ikke annet er opplyst.

Hvordan brukes personopplysningene

Personopplysningene som blir innhentet ved bruk av matrixinsurance.no kan brukes til

 • Første ledd i en dialog mellom bruker og Matrix Insurance AS
 • Validering av data for å kunne gi et korrekt tilbud på produktene
 • Gjøre vurdering på din bestilling med gitt samtykke
 • Overholdelse av lovbestemmelser: Vi behandler personopplysninger for å oppfylle våre lovfestede plikter, f. eks. i tilknytning til regnskapsførsel og for å fremlegge opplysninger for kompetent myndighet når dette er pålagt oss i henhold til norsk lovgivning.
 • Andre formål du har samtykket til: Vi vil kunne behandle dine personopplysninger for ethvert annet formål som du spesifikt har gitt oss et samtykke til.
Lagring og sikkerhet

All data som blir sendt inn av bruker på nettstedets skjemaer blir oversendt via Hypertext Transfer Protocol Secure (https)
Vi vil aldri sende data utenfor denne protokollen.

Informasjonen som blir sendt inn blir lagret på en sikker og ansvarlig måte.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Utveksling av personopplysninger med tredjepart

Personopplysningen innhentet av matrixinsurance.no deles ikke med noen tredjepart. Ved samtykke benytter vi sender vi anonymisert data over til Google Analytics. 

Ansvarlig for personopplysninger

Matrix Insurance AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene på matrixinsurance.no

Ønsker du å komme i kontakt med behandlingsansvarlig kan du;
Sende en epost til post@matrixinsurance.no
Ringe på +47 23 20 79 20

Matrix Insurance AS sin tilsynsmyndighet på personvern er Datatilsynet i Norge. Klager kan rettes til de, men vi oppfordrer til å ta kontakt med oss på forhånd.