Matrix Insurance – Om oss

Vår kjernevirksomhet har siden tidlig på 90-tallet vært foreninger og vårt ønske om at samtlige foreningsmedlemmer skal få kollektive goder gjennom våre produkter. Den gang var vår soleklare visjon og målsetning at vi skulle være preferert samarbeidsleverandør til majoriteten av organiserte foreninger i Norge.

 

Etter over 25 år med hard jobbing og trofasthet til vår visjon er vi stolte av å kunne si at vi fortsatt jobber med mange av de samme foreningene og de samme bransjene. En stadig produktutvikling og evne til å snu oss rundt etter gode tilbakemeldinger fra bransjen og markedet for øvrig har gjort oss til en stabil og solid aktør med god oppslutning.

Ydmyk av gode erfaringer og tilbakemeldinger er vi vel vitende om at vi fortsatt trenger hjelp fra våre kunder for at vi også skal lykkes i tiden fremover. Derfor har vi nå siste to årene utvidet vår stab med 6 ansatte og er utrolig takknemlig for all tilført kunnskap og arbeidskompetanse.

Vi gleder oss over eksisterende samarbeid og håper flere foreningsmedlemmer vil se nytte og verdi av vår kompetanse og produktspekter.

Mer om Matrix

Her finner du mer informasjon om Matrix Insurance, vår visjon  og hvem vi er.

Våre avdelinger

Vi jobber målrettet mot flere forskjellige kanaler, og dette har gjort oss eksperter på mange områder. Les mer om våre avdelinger her!

Kontakt

Trenger du hjelp eller om det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt med oss!

Kontakt oss

Besøksadresse:
Rådhusgaten 11, 0151 OSLO

Telefon:
+47 23 20 79 20

Epost:
post@matrixinsurance.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Matrix Insurance AS

Matrix Insurance AS