Matrix Insurance

Vår erfaring og kompetanse er verdifullt for deg når du skal velge forsikringsgiver.  Vi representerer både norske og utenlandske forsikringsgivere. Hvorfor? Ingen selskaper er billigst og best på alt.

Matrix Insurance har avtale med 6 000 bedrifter som til sammen sysselsetter ca. 60 000 ansatte. Våre kunder verdsetter at vi har høy grad av fokus på personlig kontakt. Forutsigbarhet er også en viktig faktor for at bedrifter blir hos oss år etter år.

Dette er Matrix

Møtevirksomhet

Kompetanse

Vi vektlegger kompetanse høyt slik at vi skal bistå våre oppdragsgivere profesjonelt.

Team

Vi er 16 høyt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring innen alle former for forsikring og garanti.

Forhandlingen i boks

Våre målgrupper

Vi har siden 1991 bistått foreninger, forsikringsmeglere og forsikringsagenter.

Våre samarbeidspartnere

Vi representerer både norske og utenlandske forsikringsgivere.

Produktområder

Personforsikring

Skadeforsikring

Garantiprodukter

Spesialløsninger

Vi har et stort fokus på å oppnå gode resultater for forsikringsgivere. Ved å tilby et stort utvalg av forsikringer og garantier kan vi skreddersy et sikkerhetsnett som bidrar til din bedrifts trygghet.

Paraplyer i himmelen

Hvilke konkurransefortrinn har vi

For å være blant de beste i bransjen stiller vi med viktige konkurransefortrinn. Vi vil at din bedrifts hverdag skal benyttes til hva dere kan best, så tar vi hånd om forsikringer og garantier som vi kan best. Derfor har vi satt sammen konkurransefortrinnene nedenfor.

Kontakt oss

Matrix Insurance AS har som mål å være best i klassen på kundeservice. Vi ønsker å tilby rask, og unik saksbehandling. Derfor er det bare å ta kontakt med oss om forsikringer, garantier eller andre forespørsler. Ønsker du direkte kontakt med en av våre medarbeidere kan du se i listen over ansatte.