Grønn Matrix Insurance logo

Matrix insurance

Matrix Insurance AS er en forsikringsformidler som er registrert i Finanstilsynet. Vi representerer Lloyd’s of London på formidling av lovpålagte yrkesskadeforsikringer. I tillegg representer vi Maiden Life Försäkring AB på alle andre personalforsikringer, samt IGI (International General Insurance UK Limited) på alle former for garantier. Vi har i tillegg avtale med norske forsikringsselskaper som LY Forsikring, Storebrand og Gouda.

Matrix ble etablert i 1991 og forvalter i dag personforsikrings- og garantiprogram for ca. 60 000 ansatte innen ulike yrkeskategorier, fordelt på over 6 000 bedrifter.

Matrix har 18 ansatte med høy kompetanse og integritet. Vi jobber hver dag for å tilfredsstille alle våre nåværende og fremtidige kunder, og har som mål å være den beste leverandøren av forsikringer og garantier i Norge.

I korte trekk

Møtevirksomhet

Kompetanse

Vektlegging av kompetanseutvikling og høy etisk standard

pexels-photo-1068523

Team

18 høyt kvalifiserte medarbeidere med lang bransjeerfaring

Forhandlingen i boks

Organisering

Organisering basert på produkt og distribusjonskanal
people-woman-coffee-meeting

Samarbeid

Selskapet har samarbeid med solide og høyt respekterte risikogivere

Produktområder

Personforsikring

Skadeforsikring

Garantiprodukter

Spesialløsninger

Vi har et stort fokus på å oppnå gode resultater for forsikringsgivere. Ved å tilby et stort utvalg av forsikringer og garantier kan vi skreddersy et sikkerhetsnett som bidrar til din bedrifts trygghet.

Paraplyer i himmelen

Hvilke konkurransefortrinn har vi

For å være blant de beste i bransjen stiller vi med viktige konkurransefortrinn. Vi vil at din bedrifts hverdag skal benyttes til hva dere kan best, så tar vi hånd om forsikringer og garantier som vi kan best. Derfor har vi satt sammen konkurransefortrinnene nedenfor.

  • Bred og fleksibel produktportefølje
  • Spesialforsikringer kan utarbeides basert på kundebehov
  • Kontinuerlig utvikling og fornyelse
  • Rask responstid
  • 3 års avtaler
  • Fordelsprogram
Kontakt oss

Matrix Insurance AS har som mål å være best i klassen på kundeservice. Vi ønsker å tilby rask, og unik saksbehandling. Derfor er det bare å ta kontakt med oss om forsikringer, garantier eller andre forespørsler. Ønsker du direkte kontakt med en av våre medarbeidere kan du se i listen over ansatte.