Meglerkanalen er en av våre prefererte distribusjonskanaler. Vi er stolte av å ha sammen bygget en portefølje som utgjør en relativt stor andel av Matrix’ totale omsetning (gjelder både for personal- og skadeforsikringer, samt garantiproduktene).

De aller fleste forsikringsmeglere benytter oss i dag. De vektlegger blant annet Lloyd’s meget gode rating, samt at vi er liten og fleksibel organisasjon med raske tilbakemeldinger. I samarbeid med meglere har vi laget nye produkter som markedet ønsker, både innenfor person-, skade- og garantiprodukter
Dette skaper grunnlag for vekst i volum, samt et unikt samarbeid med meglere.

Vi har fått tilbakemeldinger fra ulike meglere som er godt fornøyd med skadeoppgjør. Dette er noe vi setter stor pris på og er avgjørende for å være en troverdig aktør i forsikringsmarkedet. Fremover vil vi prioritere å gi så gode tilbud som mulig overfor meglere. Vi har utarbeidet et omfattende servicekonsept til det beste for våre meglere og deres kunder.

Servicekonseptet omfatter bl.a.:

✓ navngitte ansatte som skal ha hovedansvar for service og oppfølging av alle forsikringsavtalene som blir plassert via oss.
✓ skadesaker prioriteres og videresendes i løpet av en arbeidsdag.
✓ fornyelsesbetingelsene foreligger minimum 60 dager før fornyelsen, eller senest innen 48 timer etter forespørsel fra megler.
✓ forsikring- og garantibevis foreligger i en passordbeskyttet kundeportal i løpet av 2018.
✓ maksimal svartid på 48 timer i forhold til:
– Korrigering av løpende avtaler
– Utstedelse av forsikringsbekreftelser
– Oversendelse av skadestatistikker

Kontakt oss

Besøksadresse:
Rådhusgaten 11, 0151 OSLO

Link til kart

Telefon:
+47 23 20 79 20

Epost:
post@matrixinsurance.no

Ansatteliste

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Matrix Insurance AS

Matrix Insurance AS