IKT Forsikring

IKT-Forsikringen

Thea Rode i IKT-Norge er stolt over å kunne introdusere det nye samarbeidet med Matrix Insurance AS og Ly Forsikring ASA. Matrix har i flere år vært leverandør av personforsikringer til IKT-Norges medlemsbedrifter, og flere har valgt å benytte seg av de gunstige prisene. Med det nye samarbeidet vil IKT-Norge nyte godt av tilbud innen alle skade- og personforsikringsprodukter, samt også spesialprodukter som styreansvarsforsikring og formueskadeforsikring.

Både Matrix og Ly vil sette inn økte ressurser for å kunne gi våre medlemmer den beste service og oppfølging. Denne informasjonen vil bli sendt kun til et begrenset antall medlemmer av gangen, slik at våre samarbeidspartnere skal kunne følge opp på en tilstrekkelig måte. For å få til en best mulig ordning for medlemsbedriftene er det også viktig at flest mulig benytter seg av tilbudene.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å ta godt imot henvendelsen fra våre samarbeidspartnere. Alle vil bli fulgt opp pr telefon, men gi gjerne beskjed allerede nå om du ønsker en telefonsamtale om forsikringsbehov, muligheter og tilbud.

Thea Rode

Salg- og markedssjef