Vi er stolte av å kunne presentere våre foreninger og her har vi listet opp de vi i dag har samarbeid med.

Alle våre foreninger har egne foreningsider hvor medlemmene kan finne informasjon om produkter som er spesifikk for foreningen. Klikk deg inn på din forening for å komme til foreningssiden.

EBA: Entreprenørforeningen Bygg og Anlegg

Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) er en bransjeforening for entreprenører. Bedrifter som kan tas opp er de som utfører produksjon eller tilbyr tjenester innen bygge- og anleggsnæringen.

ASVL: Arbeidsgiverforening for Vekst- og attføringsbedrifter

ASVL er arbeidsgiver- og interesseforening for ca 220 av landets vekst- og attføringsbedrifter. Våre medlemsbedrifter bistår hvert år flere tusen mennesker på veien til ordinært arbeid, og tilbyr varig tilrettelagt arbeid (VTA) for personer med uførepensjon.

Boligprodusentene

Boligprodusentenes Forening skal arbeide aktivt for å styrke kompetansen og ivareta lønnsomhet i bransjen.  Ytelser fra foreningens medlemmer skal kjennetegnes av trygghet, kvalitet og bærekraft.

ByggOpp Rogaland

Opplæringskontor for Bygg- og Anleggsteknikk Rogaland AS ble etablert i 1977. Vi er spesialister på lærlingspørsmål og fagopplæring.
BYGGOPP fungerer som et servicekontor for våre lærlinger og våre medlemsbedrifter.

ByggOpp Trondheim

Opplæringskontor for Bygg- og Anleggsteknikk Trøndelag ligger i Trondheim og er tilknyttet Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg. Vi er spesialister på lærlingespørsmål og fagopplæring. BYGGOPP fungerer som et servicekontor for våre lærlinger og våre medlemsbedrifter

Elektronikk Bransjen

Elektronikkbransjen er foreningen for den norske markedsplassen for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. Vi samler produsenter, distributører, forhandlere og verksteder innenfor kategorier som hvitevarer, brunevarer, foto/video, småelektronikk og mobiltelefoner.

IKT Norge

IKT-Norge er IKT-næringens egen interesseorganisasjon. Hos oss er alt fra de største aktørene ned til små gründerselskaper medlemmer.

MLF: Maler- og Byggtapetsermestrenes Landsforbund

MLF er bransjeforeningen for mesterbedrifter i maler- og byggtapetserfagene. Vi tilbyr medlemsfordeler i form av rabatter på innkjøp og spesialtilpassede produkter.

Norges Tannteknikerforbund

NTTF skal ivareta politiske, samfunnsmessige og faglige interesser for tannteknikerne, samt fremme det kollegiale samarbeidet. NTTF sitt mål er å representere alle tannteknikere som arbeider og virker i bransjen.

NFVB: Norske Frisør og Velværebedrifter

NFVB er en bransje- og arbeidsgiverorganisasjon for frisør og velværebedrifter. NFVB gjør en svært viktig jobb for medlemsbedriftene. Lykkes vi med å styrke frisør- og velværebransjen, bidrar vi også til et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn.

Rørentreprenørene Norge

Rørentreprenørene Norge er en bransjeorganisasjon for rørleggerforetak av ulik størrelse og markedsorientering. Organisasjonens formål skal være å stimulere til og skape forutsetninger for lønnsom og samfunnsnyttig næringsvirksomhet av høy etisk standard og god faglig kompetanse.

VBL: Ventilasjons- og Blikkerslagerbedrifternes Landsforbund

Ventilasjons- og blikkenslagerbedriftenes Landsforbund er en organisasjon som arbeider for å bedre rammebetingelsene for sine medlemsbedrifter. Som medlem av VBL er bedriftene en del av et faglig, politisk og sosialt fellesskap..

Kontakt oss

Besøksadresse:
Rådhusgaten 11, 0151 OSLO

Link til kart

Telefon:
+47 23 20 79 20

Epost:
post@matrixinsurance.no

Ansatteliste

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Matrix Insurance AS

Matrix Insurance AS