To hender som overlever ark

COVID-19

Kjære kunde

Matrix Insurance sin hovedprioritet er å beskytte mennesker og bedrifter ved gode forsikringsdekninger og oppfølging. Med den siste utviklingen av koronaviruset (COVID-19), er vi opptatt av å opprettholde helse og sikkerhet for våre kunder og våre medarbeidere. Følgelig vil vi informere deg om at Matrix har gjort grundige forberedelser for å opprettholde full drift med henblikk på en situasjon som denne. Derfor forventer vi ikke at den ordinære driften vil bli rammet i betydelig grad.

Våre tjenester og service

Våre kundetjenester er ikke påvirket og vil alltid gi deg respons. Du skal være trygg på at våre medarbeidere er profesjonelle og har lang erfaring. Dette sikrer en rask og riktig reaksjon på alle henvendelser.

Vår kundeservice er alltid klar for å hjelpe deg som kunde, men om du opplever lengre responstid enn normalt håper vi på forståelse for dette.

Møtevirksomhet

Om du skal besøke oss og du/noen i din husstand er syk/mulig syk eller i karantene, ber vi deg ta kontakt med oss for å booke om din avtale.

Hvis du nylig har vært på møte med en av våre medarbeidere, og du senere har fått påvist COVID-19 eller om du nylig har kommet tilbake fra et høyrisikoområde, ønsker vi at du gir oss beskjed om dette for at vi da kan igangsette riktige tiltak.

Vi takker for tilliten og vil gjøre alt vi kan for å møte dine forventninger til oss som normalt.

Med vennlig hilsen
Matrix Insurance AS

Ved spørsmål kontakt oss på post@matrixinsurance.no -eller ring oss på 23 20 79 20