ASVL har gjennom en årrekke samarbeidet med Matrix. Gjennom ASVL Forsikring får din bedrift gunstige betingelser på alle forsikringer. Nytt i år er skadeforsikring og fordelsprogrammet til Matrix.

Under hver av fanene over finner du mer informasjon om hver forsikring, skademeldingsskjemaer samt forsikringsvilkår.

ASVL har siden 2008 hatt et svært godt samarbeid med folkene bak Matrix Insurance AS. Dette samarbeide har i mange tilfeller medført god forsikringsdekning til gunstige priser. ASVL anbefaler medlemmene å undersøke dekning og priser på forsikringer fra Matrix Insurance AS før bedriftene fornyer sine forsikringsavtaler.

Dag Sandvik

Direktør, ASVL

Vårt kompetansesenter

Vi er i dag 19 personer og har kontor i Oslo og Harstad. Vi har erfaring innen alle former for forsikring og garantier. Vi bistår deg og dine ansatte med å kjøpe de riktige forsikringene til lavest mulig pris.
Her finner du en liste over alle ansatte i Matrix.

Hvilke forsikringer passer best for din bedrift?

Forskjellige bedrifter har forskjellige forsikringsbehov. Men det finnes forsikringer som alle må ha, noen som de fleste bør ha, og endel som noen kan han. Her kan du lese om hva forsikringsrådgiver Daniel Bakketeig synes, og få tips om hvilke forsikringer som passer din bedrift best.

Nyhet! Skadeforsikring

Nylig etablerte Matrix en skadeforsikringsavtale med Knif Trygghet forsikring. Nå kan vi tilby alle dekninger for ASVL-bedriftene.  Matrix har den nødvendige kompetansen på ASVL-bransjens spesielle behov, og det er derfor trygt å benytte våre spesialløsninger, spesielt sammensydd for ASVL!

Kontakt oss

Matrix Insurance AS

 

Postadresse:
Rådhusgaten 11, 0151 OSLO

Telefon:
+47 23 20 79 80

Epost:
post@matrixinsurance.no

Web:
http://www.matrixinsurance.no

Kontakt Forening

ASVL

 

Besøksadresse:
Kristian Augustsgate 3, 0164 OSLO
For spørsmål benytt ASVL kontaktskjema

Telefon:
+47 22 02 30 50

Epost:
firma@asvl.no

Web:
http://www.asvl.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ASVL Forsikring

ASVL Forsikring